Ons team

Vol toewijding en liefde voor wijn en spijs

Met de niet-aflatende toewijding en liefde voor wijn en spijs draagt ons team bij aan een unieke beleving met verrassende wijn-spijs combinaties.

MartijnRoosPinot
Eigenaar & sommelier

Martijn Roos

| Maak kennis met Martijn |

“Chardonnay, sauvignon blanc, cabernet sauvignon, merlot; de namen kennen we allemaal wel, maar hoe smaken ze nu precies en waar komen de mooiste vandaan? En waarom smaakt die ene nou hemels bij dat gerecht en die andere niet?

Met gasten hun smaak ontdekken en ze wegwijs te maken in de wereld van wijn is voor mij het mooiste wat er is. En waar begin je op die reis? Met een glas bij Pinot!”

AIJ_3509
Mede-eigenaar & achter de schermen

Kelly Roos - Koutstaal

| Maak kennis met Kelly |

“Met een man als sommelier kun je natuurlijk haast niet anders dan van wijn gaan houden. Begon ik als tiener nog voorzichtig met een mierzoete witte wijn (met ijs… I know…), nu kan het me niet ‘droog’, ‘vol’ en ‘complex’ genoeg zijn! Na een half jaar in een van de meest prachtige wijnregio’s van Zuid-Afrika te hebben gewoond ben ik verslingerd geraakt aan Nieuwe Wereld wijnen. Maar er gaat voor mij stiekem niets boven een goede Champagne of Bourgogne.”

5T7A5634
Chef-kok

Christian Jongmans

| Maak kennis met Christian |

Begonnen in de afwas, maar altijd al met één oog op de keuken gericht: zo maakte ik mijn eerste meters binnen de horeca. Kijkend naar de koks van toen, dacht ik: ‘Dit wil ik ook. En ik ga het beter doen.’ Zo gezegd, zo gedaan. Met bijna twaalf jaar aan ervaring, maar levenslang aan passie, wil ik met combinaties van felle kleuren en gewaagde smaken iedere gast meenemen op een culinair avontuur. Mijn gasten laten proeven van mijn passie is waar ik keer op keer weer voor wil gaan.

5T7A5679
Sous-chef

Jean-Paul de Wispelaere

| Maak kennis met Jean-Paul |

Afgestudeerd als horeca ondernemer maar mijn passie gaan volgen en dat is koken. Zoet, zuur, zout, bitter als we de woorden zien staan, proeven we de smaken al in onze mond. Maar wat is er mooier om de gast mee te nemen op een wereldreis vol smaak sensaties. En ook hoort hier een prachtige presentatie bij want we proeven tenslotte ook met onze ogen. Checken jullie de reis in bij Pinot, dan zorgen wij voor de rest!

5T7A5658
Sommelier

Anthony Mulders - De Beir

| Maak kennis met Anthony |

Gastheerschap, gastronomie en wijn, de dingen die het leven de moeite waard maken! Ik studeerde Hospitality Management in Melbourne, Australië toen mijn liefde voor wijn ontstond. Toen ik naar Nederland verhuisde besloot ik dan ook voor het diploma sommelier/vinoloog te gaan. Tijdens mijn studies ontwikkelde ik een website waar ik informeer over diverse onderwerpen betreffende wijn. Bij Pinot komen mijn grootste passies samen; het gastheerschap, een perfect samengesteld menu en daarbij prachtige wijnspijs combinaties. Voor dit culinaire avontuur ontvang ik jullie met veel plezier bij Pinot!

5T7A5650
Sommelier

Naomi Verheijen

| Maak kennis met Naomi |

Met een passie voor wijn en gastvrijheid, ben ik afgestudeerd aan de hotelschool.
Tijdens mijn schooltijd heb ik steeds een bijbaan in de horeca gehad om ervaring op te doen. Bij pinot krijg ik nu de kans om mijn professionele ambitie uit te breiden . Met liefde voor het vak, ben ik klaar om mijn enthousiasme te delen en anderen te inspireren door de magie van wijn in combinatie met gerechten te laten ervaren.

Vacature

Kom jij ons team versterken?

(Assistent-) Sommelier!

Zowel part-time als full-time zijn wij op zoek naar ondersteuning. Je start met de basistaken maar al snel zullen we je steeds meer taken gaan geven tot je zelfstandig als sommelier kunt draaien.

Neem dan contact op met Martijn via info@wijnrestaurantpinot.nl!

Pinot zoekt een afwasser die wil leren!

Op zoek naar een bijbaantje naast school? Kan jij netjes, schoon en snel werken? Lijkt het je leuk om steeds meer verantwoordelijkheden te krijgen en op termijn de keuken te assisteren?

Neem dan contact op met Martijn via info@wijnrestaurantpinot.nl

Stuur je CV naar: 

info@wijnrestaurantpinot.nl