Private dining

Bij Pinot is alles maatwerk. De ultieme manier om dit te beleven is door middel van onze private dining ervaring. Hierin nemen we je mee op reis door middel van verschillende exclusieve gerechten en wijnen. Ontdek hierin waarom bepaalde spijscombinaties bij elkaar passen en leer meer over de verschillende complementaire wijnen. Onze gerechten worden bereid met de meest verse seizoensgebonden ingrediënten. Dit zorgt ervoor dat we een veranderend menu hanteren om op deze seizoensgebonden ingrediënten in te spelen. 

Onze Private dining ervaring vindt plaats in onze opgeknapte gewelvenkelder onder het restaurant. Reserveer nu en ga met ons mee op culinaire reis met de sommeliers en chefs van Wijnbar Pinot.

Tafel Reserveren
Kelder

La Pinotheque

La Pinotheque is de unieke private dining ruimte van Wijnbar Pinot op de Grote Markt. In deze opgeknapte oude gewelvenkelder hebben wij een bijzondere ruimte gerealiseerd die gebruikt wordt voor proeverijen, WSET wijncursussen, wijnmakersdiners, wijnspijsavonden en nog veel meer.

Hiernaast is het ook mogelijk voor u om deze ruimte af te huren voor uw eigen gezelschap. Heeft u bijvoorbeeld een aparte ruimte nodig voor het vieren van uw jubileum, een personeelsuitje, een nieuwjaarsborrel, een verjaardag, bruiloft of zakelijke bespreking?

Tickets proeverijen
Info cursussen
Contact

Informeer naar de mogelijkheden

Alles bij Pinot is maatwerk, dus we denken graag met u mee om uw bijzondere gelegenheid helemaal naar uw wensen in te vullen. La Pinotheque biedt ruimte aan maximaal 30 personen, mocht u met een groter gezelschap dan kan uiteraard ook het restaurant boven (erbij) gehuurd worden. Wij werken niet met zaalhuur, wel met een minimale omzet.