Restaurant

Wijnrestaurant Pinot

Wij houden er zelf van om zoveel mogelijk bijzondere combinaties te kunnen proeven en dagen u uit om hetzelfde te doen. Of u nu komt voor een borrel, een high wine, een afzakkertje of een uitgebreid diner: bij Pinot kunt u alle kanten op. Wij werken met dagverse pure producten en streven ernaar om u zoveel mogelijk uitdagende wijn-spijs-combinaties te bieden.

De menukaart wordt iedere maand door de keukenbrigade aangepast, zodat we met zoveel mogelijk seizoensproducten kunnen werken.

Tafel Reserveren
Kelder

La Pinotheque

La Pinotheque is de unieke private dining ruimte van Wijnrestaurant Pinot op de Grote Markt. In deze opgeknapte oude gewelvenkelder hebben wij een bijzondere ruimte gerealiseerd die gebruikt wordt voor proeverijen, WSET wijncursussen, wijnmakersdiners, wijnspijsavonden en nog veel meer.

Hiernaast is het ook mogelijk voor u om deze ruimte af te huren voor uw eigen gezelschap. Heeft u bijvoorbeeld een aparte ruimte nodig voor het vieren van uw jubileum, een personeelsuitje, een nieuwjaarsborrel, een verjaardag, bruiloft of zakelijke bespreking?

Info cursussen
Contact

Informeer naar de mogelijkheden

Alles bij Pinot is maatwerk, dus we denken graag met u mee om uw bijzondere gelegenheid helemaal naar uw wensen in te vullen. La Pinotheque biedt ruimte aan maximaal 30 personen, mocht u met een groter gezelschap dan kan uiteraard ook het restaurant boven (erbij) gehuurd worden. Wij werken niet met zaalhuur, wel met een minimale omzet.