High winen in Breda

Een luxe manier van borrelen waarin we verschillende hapjes combineren met bijpassende wijnen. Voor een echte high wine experience bent u bij Pinot aan het juiste adres.

Wij werken met dagverse pure producten en streven ernaar om u zoveel mogelijk uitdagende wijn-spijs-combinaties te bieden. Zo krijgt u bij ons een heerlijke combinatie van 6 verschillende wijnen, gecombineerd met bijbehorende spijzen.

Tafel Reserveren

Een gezellige sociale gelegenheid

Onze high wine optie is perfect als gezellige gelegenheid om met vrienden, familie of collega’s bij te praten onder het genot van een wijntje met bijpassende hapjes. Ontsnap even aan de Bredase drukte bij Pinot en geniet van het uitgebreide aanbod aan verschillende wijnen.

Kunt u niet genoeg krijgen van onze gerechten en wijnen? Laat onze sommeliers u informeren over verschillende soorten speciale wijnen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een heerlijk diner in de avonduren.

Tickets proeverijen
Info cursussen
Contact

Informeer naar de mogelijkheden

Alles bij Pinot is maatwerk, dus we denken graag met u mee om uw bijzondere gelegenheid helemaal naar uw wensen in te vullen. La Pinotheque biedt ruimte aan maximaal 30 personen, mocht u met een groter gezelschap dan kan uiteraard ook het restaurant boven (erbij) gehuurd worden. Wij werken niet met zaalhuur, wel met een minimale omzet.